VF-100R er en intelligent patronfyllingsmaskin med høy presisjon

OEM Smok fyllemaskin

VF-100R er en intelligenthøy presisjonpatronfyllemaskin. Oljerøret har også en varmefunksjon, som kan oppnå en høy presisjon på 1 %.

Drivstoffinnsprøytningspumpen av fattypen kan justere og kontrollere temperaturen manuelt, slik at temperaturkontrolleffekten til oljen i røret er mellom 60-80 ° C. Den har også en høyoppløselig 7-tommers berøringsskjerm, noe som gjør driften mer intuitivt og tydelig. Den har også høypresisjonssprøyter og forskjellige nåler, egnet for engangspatroner, 510-serien CBD, THC-produkter, engangs-CBD, THC-produkter, produkter med varmeenheter, etc.

Denhøy presisjonpatronfyllemaskintar i bruk høypresisjons forstøvningsteknologi, som gjør at oljen blir jevnt fordelt og unngår avfall. Dens unike design og utmerkede ytelse, samt enkle betjening, sterke tilpasningsevne, gode stabilitet, kan også forbedre produksjonseffektiviteten og redusere produksjonskostnadene, noe som gjør den høyt hyllet i markedet. Dessuten har dette produktet oppnådd betydelige salgsresultater, og gir brukerne en praktisk brukeropplevelse.

Er det et problem? Besøk vår offisielle nettside for å lære mer detaljert informasjon om høypresisjonenpatronfyllemaskin, og kontakt kundeserviceteamet vårt for flere produktforespørsler. Vi ser frem til å jobbe sammen med deg for å skape en bedre fremtid!


Innleggstid: Jun-11-2024